Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Bastet and Ra build plz

Kizumi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram w Smite od 3 dni i zakupiłem sobie Bastet, którą mi się bardzo fajnie gra, ale tak że bardzo lubię grać Ra i prosiłbym o jakieś dobre buildy na oby dwóch bogów. Za każdy build dam like :)

Opublikowano

Na bastet :

heartseeker

warrior tabi

executioner/voidblade

deathbringer

witch stone

Heartseeker'a się bierze gdy się jest bardzo dobry graczem i nie pada się co kilka minut :D Nie chce nikogo tu obrażać ale jak grasz 3 dni to za dobry nie jesteś xD Napiszę może teraz build Ra:

- Boots of the Magi

-Rod of Tahuti

-Gem of Isolation

-Polynomicon

-Warlock's Sash

Dalej zależy od farmu i przeciwników

Ja używam takiego buildu i jest od dla mnie idealny gdyż mam sporo a nawet bardzo dużo ataku i many/życia.

Oczywiście może on Ci nie przypaść do gustu że tak powiem :P Jak ja to mówię każdy robi dla siebie build i oczywiście zmienia sie go w niektórych rundach

ponieważ sytuacje tego wymagają :D

P.S Pisałem to na szybko więc nie myślałem zbytnio na słowach ale myślę że zrozumiesz o co chodzi xD

l9WHU.png

Opublikowano

Isei zrozumiałem o co ci chodzi jako grałem w lola przez około 2 lata i 3 dni smite tworzyłem swoje buildy i zazwyczaj dobrze mi się na nich grało, ale jak widzę ludzi w smite ogarniętych to aż krew pulsuje jak cie jadą w 2 sec więc szukam buildów jak na razie na tych 2 bogów iż tylko nimi gram na razie. Zbieram teraz na Zeusa i też jakiś dobry build by się przydał jak znacie. Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Najbardziej się kosi bastet 100% itemy attack speed. Wchodzisz w tą zakładkę attack speed psychical i kupujesz po kolei itemy ; pierwsze 2 itemy to warrior tabi potem soul eater i jedziesz po kolei attack speed. Bardzo dobre jak gankujesz na początku mały damage ale ja na samą końcowke mialem ponad 2.5 attack speed i po 150bilem bardzo szybko, ze puszczasz skille i dobijasz hitami. W tych itemach attack speed znajduje sie oczywiscie fatalis dzieki ktoremu co 72sec masz ult i jest to swietna sprawa bo nie raz uratuje ci tylek a nawet podczas uciekania mozesz kogos zabic ;) Ostatnio mialem 100hp i gonil mnie ra i wukong puscilem slow i ult ucieklem pod wieze oni tez zbila im wieza zycie i dzieki soul eater i attack speed zaczelem z 200hp ich bić i zaladowalem polowe zycia i ich zabilem tak pozdro ;d

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...